Gävle Ryttarsällskap 21/5 LB:2 – Del 1

I söndags var jag och fotade Gävle Ryttarsällskaps dressyrtävlingar för storhäst. Årets första tävlingsfotografering för min del och det var superroligt. Fotade alla ekipage i Lätt B:2 och Lätt A:4 och bilderna laddas upp på Equipe’s Webbshop allteftersom jag är färdig med redigeringen av dem. Tänkte passa på att bjuda på en bild på varje ekipage här också så här kommer första halvan av LB:2-klassen.

Är du intresserad av att köpa bilder från tävlingen så är du välkommen att kontakta mig (enklast via mail jennifermaridahl@gmail.com) eller köpa direkt i webbshoppen på Equipe (klicka här för att komma direkt till tävlingen).

OBS! Det är EJ TILLÅTET att använda bilderna om du inte köpt dem, var vänlig respektera upphovsrätten. Jag har enligt lag rätt att fakturera för olovlig användning.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *